Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

 

Na základe spolupráce medzi spoločnosťou Packeta Slovakia s.r.o. s Obcou Nová Bystrica bol v našej obci osadený nový Z-BOX.

Konkrétne ide o samoobslužné výdajné miesto, ktoré určite rozšíri služby na výber zásielok, eventuálne tovaru v našej obci. Z- Box sa nachádza oproti budovy obecného úradu na Námestí sv. Jána Krstiteľa a to hneď vedľa parkoviska. Z-Box je napájaný solárnymi panelmi bez potreby napojenia na elektrinu a funguje 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Výdaj zásielky, resp. platba za zásielku funguje cez mobilnú aplikáciu Packeta, ktorú je potrebné si stiahnuť a nainštalovať do Vášho mobilného telefónu. Služba Z-BOX-u je rýchla, jednoduchá, bezkontaktná, bez čakania na kuriéra alebo čakania v radoch na pošte.

Z-Box je aktívny od 29.11.2021.

Zároveň k tejto informácií pripájame aj webový odkaz na stránku spoločnosti Packeta Slovakia s.r.o. ( https://www.google.com/url?q=https://www.packeta.sk/zbox&source=gmail&ust=1655373560268000&usg=AOvVaw0lVBQelvEff7wesLKvBV1p">https://www.packeta.sk/zbox ), kde sa dozviete viac o fungovaní Z-BOXu a hlavne o mobilnej aplikácií k jeho otvoreniu.

zskmojekysucekysucke muzeum