Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

oznamObec Nová Bystrica oznamuje záujemcom o vykonávanie zimnej údržby komunikácií, chodníkov a verejných priestranstiev v správe obce Nová Bystrica pre zimnú sezónu 2023 – 2024, aby svoje žiadosti podávali do 28.11.2023 /utorok/ na Obecný úrad v Novej Bystrici alebo na email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tento rok bude prebiehať verejné obstarávanie pre zimnú údržbu cez elektronickú platformu IS EPVO. Všetci uchádzači, ktorí majú záujem o vykonávanie zimnej údržby pre Obec Nová Bystrica musia byť prihlásení do informačného systému EPVO /cez elektronický občiansky preukaz/. Bližšie informácie Vám poskytne: Ing. Radovan Svitek, PhD., e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

IS EPVO Elektronická platforma je informačný systém verejnej správy, ktorý slúži na zabezpečenie zadávania zákazky na dodanie tovaru, uskutočnenie stavebných prác a na poskytnutie služby, evidenciu týchto zákaziek, ako aj na zabezpečenie s tým súvisiacich činností.

 

zskmojekysucekysucke muzeum