Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

01_smallDňa 25.4.2009 sa konala v našom skateparku veľkolepá akcia. Jednalo sa o oficiálne otvorenie sezóny. Už od ranných hodín začali prichádzať návštevníci zo všetkých kútov Slovenska. Finálny počet bolo 45 jazdcov z Kysúc, Žiliny, Martina, Považskej Bystrice, Zvolena, Prešova, Košíc, Trenčína a ďalších.

Návštevou nás poctil aj starosta obce, Kysucká televízia a koordinátorka grandu, Erika Škultétyová z Centra pre filantropiu.
Hlavný sponzor akcie RAM Boardshop a internetový obchod Jazdi.sk prišli o 13-tej hodine.  Z voľného jazdenia, v ktorom sa jazdci dovtedy zoznamovali s prekážkami, sa prešlo na súťaže o nemalé vecné ceny.

Ako prvý bol Ollie contest, čiže najvyšší skok so skateboardom. Do finále sa dostali Michal Horečný zo Žiliny, Peter Mercell z Trenčína a Lukáš Priečko z Kysuckého Nového Mesta. Veľmi milo prekvapil Lukáš Priečko, svojím posledným pokusom preskočil výšku jeden meter a stal sa výhercom.
Nasledoval Best trik jam, čiže súťaž o najlepší trik. Za nastavený čas 30 minút robili súťažiaci také triky, ktoré sme v týchto končinách ešte nevideli. Porota sa nakoniec rozhodla pre tri ceny. Získali ich Michal Horečný, Peter Mercell a Lukáš Priečko.
O 15-tej hodine začala súťaž Game of S.K.A.T.E. Veľkým prekvapením bola účasť až 18 jazdcov. Nečakane bodoval mladý Richard Mojžiš z Trenčína, ktorý sa dostal do finále s profesionálom Michalom Horečným. Výhercom sa ale aj napriek tomu stal Michal Horečný.


Chcem sa veľmi pekne poďakovať Obci Nová Bystrica, futbalovému klubu TJ Slovan Nová Bystrica a sponzorom RAM Board Shop a Jazdi.sk.

 

Lukáš Pastva


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image


Active Image

zskmojekysucekysucke muzeum